KCUS

Ambasada NR Kine u BiH, Huawei I KCUS u službi vašeg zdravlja

  • Posted on
  • Posted in Vijesti

Ambasada NR Kine u Bosni i Hercegovini i kineska kompanija Huawei, u saradnji sa Kliničkim centrom Univerziteta u Sarajevu, organiziraju humanitarnu akciju, u okviru koje će omogućiti besplatne preventivne preglede osobama starijim od 65 godina, nastanjenim na području općine Novo Sarajevo.

Generalna direktorica KCUS-a, prof.dr. Sebija Izetbegović i ambasadorica NR Kine u BiH, NJ.E. gđa Chen Bo pozivaju sve osobe sa područja općine Novo Sarajevo , starije od 65 godina, da iskoriste ovu priliku i besplatno urade analize krvi, krvnog pritiska, te screening na očnu mrenu.

Akcija će biti realizirana 12.novembra 2016. godine, s početkom u 07.30h, a u okviru iste biti će pregledano 150 pacijenata.

Prijave za navedene preglede mogu se izvršiti pozivom na telefonske brojeve 297 264 ili 298 598, svakim radnim danom, u terminu od 08.00h do 16.00h.

Prilikom dolaska na pregled obavezno je da pacijenti sa sobom imaju neki identifikacioni dokument (lična karta, zdravstvena knjižica, …), te nije potrebno imati uputnicu, niti potvrdu o zdravstvenom osiguranju.

BCF Theme By aThemeArt - Proudly powered by WordPress.
BACK TO TOP