Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara primio predstavnike kineske kompanije Tianyuan Construction Group

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara primio je danas u posjet predstavnike kineske kompanije Tianyuan Construction Group, Naizhu Liua i Fang Georgea koji su ovom prigodom predstavili svoju kompaniju, njihove aktivnosti i rezultate rada.

Predstavnici ove korporacije, čije su osnovne djelatnosti građevinarstvo i investiranje, izrazili su želju za suradnjom i ulaganjima u Federaciju Bosnu i Hercegovinu i BiH koju smatraju iznimno atraktivnom zbog svoga zemljopisnog položaja i povezanosti sa cijelom regijom te su od predsjednika Federacije BiH tražili potporu za svoja nastojanja, priopćeno je iz Ureda predsjednika FBiH.

– Veliko mi je zadovoljstvo što je jedna velika ekonomska sila, kao što je Narodna Republika Kina, a i vaša kompanija, izrazila interes za ulaganje u Bosnu i Hercegovinu i što su prepoznali ovu zemlju kao potencijal za ulaganje. Velika ulaganja u razvoj infrastrukture poticaj su stranim ulagačima da BiH prepoznaju kao zemlju u koju vrijedi ulagati – izjavio je predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara.

BCF Theme By aThemeArt - Proudly powered by WordPress.
BACK TO TOP